Bästa laptop i budgetskiktet
Acer C720
9.3
Acer C720
2,490:-
Köp nu
Under 5,500:-
Bästa laptop i mellanskiktet
Apple MacBook Air 11" A1465 2013- (MD711 / MD712 )
9.7
Apple MacBook Air 11" A1465 2013- (MD711 / MD712 )
7,390:-
Köp nu
Under 6,500:-
Visa alla laptops

Bärbar dator bäst i test

Bärbar dator bäst i test, 7.0 out of 10 based on 15 ratings

Att köpa en ny dator idag är både enklare och svårare än för några år sedan. Det som gör det enklare är att datorer överlag är billigare och att du därför kan välja precis det du vill ha utan att oroa dig för att dina pengar inte ska räcka till. Men samtidigt är utbudet större; och är du inte väl insatt i vad de olika begreppen i datorerna betyder så kan det bli svårt att välja.

Till din hjälp – oavsett varför du köper dator – kan du leta upp någon av de sidor som erbjuder bärbar dator bäst i test. Då har någon med bra koll på datorer jämfört olika bärbara datorer och gjort ett bäst i test på dem.

Men varför just bärbar dator? Varför inte stationär dator? Självklart finns det även bäst i test för stationära datorer också; men inte alls lika vanligt idag. Orsaken är att det idag säljs många fler bärbara datorer än stationära datorer. Lockelsen att kunna ta med sig sin dator och sitta och jobba med den var som helst – i kombination med avsevärd prestandaökning på de bärbara datorerna – har gjort att det inte är lika intressant med stationära datorer längre.

När du söker efter bärbar dator bäst i test får du bland annat veta hur mycket du får för dina pengar. Hur snabb datorn är, hur stort minne den har och hur användarvänlig den är. Självklart kan man alltid få allt man vill ha – om man bara lägger hur mycket pengar som helst. Men det som gör bärbar dator bäst i test intressant är att du kan se hur du kan få så mycket prestanda som möjligt för så lite pengar som möjligt.

I bärbar dator bäst i test brukar man vanligen jämföra olika datorer på ett visst antal väsentliga punkter och ge poäng hur bra den bärbara datorn är.
Den dator som i bäst i test får högst poäng – är den bärbara dator som du är rekommenderad att köpa. Du kan också leta upp olika bärbar dator bäst i test och jämföra – för att verkligen få bäst.

Laptops

Idag är det vanligare att folk väljer att köpa laptops än stationära datorer. Orsaken till varför folk föredrar laptops är flera.

Dels är laptops något som blir allt billigare. Förr var laptops dyra i förhållande till stationära datorer.

Läs mer

Bärbar dator bäst i test

Att köpa en ny dator idag är både enklare och svårare än för några år sedan.

Det som gör det enklare är att datorer överlag är billigare och att du därför kan välja precis det du vill ha utan att oroa dig för att dina pengar inte ska räcka till.

Läs mer